Nieuws

Website en webshop houden op te bestaan 23-11-2016

Vanaf 1 januari 2017 zijn zowel website als webshop opgeheven.

Nieuwsbrief

Klik hier voor het aanmelden bij de Grandma Chandra nieuwsbrief.

Whale Code olien

UNICORN EENWORDING: De Eenhoorn is het magische land aspect van de walvissen. Mediteer op de Eenhoorn om eenwording te brengen tussen alle land en zee wezens.

45.45

HARMONY & VREDE: Upside MMMMS / WWWWS zijn de bergen van Atlantis en Lemuria die onder de oceanen liggen. Door het samenvoegen van deze twee verloren beschavingen, brengen we harmonie en vrede op de planeet

45.45

 HET 2013 PORTAAL : Smelt het Walvis oog en het Oog van God samen om zo door het 2013 Golden Age portaal te gaan.

 

45.45

HET OOG VAN HET HEELAL: Zie al je levens, contracten en overeenkomsten onthuld net zoals ze waren voordat ze werden gewijzigd door de Shades of Time.

45.45

ALMACHTIG OMARMING: Wonen in de Gouden Tempel van Awareness aansluiten met de mannelijke energieën van de baby walvissen dat de binnenste schil van het Weten beschermt, het vasthouden van de Rasters en het opeisen van uw Meesterschap. De baby walvissen, zowel mannelijk als vrouwelijk brengen ons onschuld en wijsheid, het motto voor de Nieuwe Wereld en de Gouden Eeuw.

45.45

De BRUG NAAR HEELHEID: Mediteer op de bruggen tussen de mensheid, Lemuria en Atlantis om Energetische Heelheid in onszelf te creëren.

45.45

SPIRAAL GOLF ENERGIE: Wij zijn de spiraal golf. Stuur helende energie naar onszelf en alle wezens op de planeet.

45.45

ASCENSION WERK: De buis torus vertegenwoordigt de energie van de walvissen als een spiraal tussen de mensheid en zichzelf. Breng tube torus naar de 33ste dimensie waar we het werk van Ascension doen.

45.45

ONSCHULD EN WIJSHEID: De 14e en 15e Whale Codes vertegenwoordigen de mannelijke en vrouwelijke aspecten wat samengevoegd wordt in de 13e Whale Code, een baby walvis dat  ons onschuld en wijsheid brengt met het motto om de Nieuwe Wereld en de Gouden Eeuw te creëren.

45.45

GENERATOR GRID: Een zandloper vorm van een dubbele piramide van Gouden Licht is de Generator Grid dat de planeet verbindt met de kern van de aarde. Mediteren op het raster om onze sluimerende psychische krachten ontwaken.

45.45

BEWUSTE ASCENSION: illustreert de opstanding van de Gouden Stad van Licht die het mogelijk maakt alle levende wezens samen te voegen in een bewuste Ascension.

45.45

VOLGENDE STAP: Ga door de hoge violette water uitloop in een grote amethisten walvisoog dat de Hoeder is van de Akasha registers dat ons leidt naar de volgende stap op ons pad.

45.45

PLANETAIRE WATER ALIGNMENT: verenigen met de Water Wezens  onder de zee die de architecten zijn van de Whale Codes afstemming van onze emoties met Planetary Waters om zegeningen aan allen te brengen.

45.45

DRAM = ca 3 ml.

24.55